Plan je afspraak

Vind hier jouw perfecte trouwpak

Welk trouwpak /trouwkostuum past bij mij?

De trouwpakken collectie 2019 bieden een groot palet aan blauwtinten, maar ook een aantal verrassende nieuwe kleuren. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy. Prijzen vanaf €598 

De uitstraling van onze trouwpakken ingekocht bij de bruidsjaponnen van nu zijn een prachtige combinatie met hun rijke, soepele kreukvrije stoffen en zorgen voor een ‘perfecte match’.

Als bruidegom wil je natuurlijk ook niet onderdoen voor de bruid. Vragen zoals: “past mijn trouwpak wel bij haar trouwjurk?” of “passen deze kleuren wel bij haar trouwjurk?” zijn heel normaal.

Hoe dan ook, een trouwpak vinden dat helemaal bij jou past kan lastig zijn tussen het prachtige aanbod van trouwpakken, maar ook geweldig leuk! Wij adviseren je hoe jij het perfecte trouwpak kunt vinden.

Trouwpakken passen in jouw stijl

Al meer dan tachtig jaar worden bij Weggemans in Emmen trouwpakken en maatpakken verkocht, de mooiste kwaliteiten en de nieuwste kleuren en de laatste trends. Natuurlijk altijd afgestemd op de vele bruidsparen die wij ook al vele jaren kleden. 

Prachtige kwaliteitsmerken zoals Wilvorst, Immediate, Tziacco en Roberto Vicentti zijn een paar van de door ons gevoerde trouwpakken. 

Deze trouwpakken en maatpakken zijn altijd kreuk arm, voelen soepel en heerlijk aan. Een trouwpak of maatpak is een succesvolle combinatie van elegantie, persoonlijkheid en comfort. Ook ideaal voor de vader en schoonvader van de bruidegom en de bruid.

Wij luisteren vanzelfsprekend naar jouw wensen en gaan dan samen aan de slag! Door onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om je echt te verrassen en veel leuke ideeën en tips die we onze bruidegoms gratis meegeven om je huwelijksdag tot een doorslaand succes te maken. 

Trouwschoenen en andere accessoires

Prachtige trouwschoenen, bijpassende riemen, overhemden en manchetknopen vindt je ook bij ons. Dus shoppen voor accessoires is niet meer nodig, want wij bieden alles voor de complete trouwdag. Alles afgestemd op de laatste bruidsmode!

HUWELIJK TIPS & TRENDS VOOR DE BRUIDEGOM

Trouwpakken tips

 Alvast de belangrijkste tips op een rijtje:

 • Kom ruim voor de bruiloft langs voor een trouwpak: twee tot zes maanden van te voren. Als jouw aanstaande bruid bij ons de japon gekocht heeft, zorgen wij voor een perfecte match qua kleur en stijl. Een kleurstaal is dan niet nodig.
 • Heeft de bruid niet bij ons gekocht neem dan een stofstaaltje mee en iemand die de stijl van de bruidsjurk kan uitleggen.
 • De juiste accessoires zijn de finishing touch van je outfit. Des te belangrijker dus dat je overhemd, das, manchetknopen en schoenen met bijpassende riem passen binnen het hele plaatje. Het is daarom prettiger en natuurlijk makkelijker om alles in één winkel te kopen. 
 • Wil je overdag en  ‘s avonds fris voor de dag komen dan is het verstandig twee overhemden te kopen. Voor het feest trek je dan het schone overhemd aan.
 • Om te voorkomen dat je pak kreukt, vervoer en bewaar je hem in de bijgeleverde, luxe kledinghoes. Daarmee is je kostuum goed verpakt en beschermd tegen vlekken en beschadigingen. Ook biedt de hoes volop ruimte voor je accessoires.

Trouwpakken trends

De trends van dit moment zijn: iets minder glans en antraciet, grijstinten, aubergine, en donkerblauw tinten

 • Strak gesneden 
  • Voor de iets royalere klant ook  iets ruimere trouwpakken.
 • De hardblauwe kleuren zijn toch een beetje op hun retour
 • Bretels en vlinderstrikken
 • Antraciet kleuren

PLAN JE AFSPRAAK!

Dus wil je weten welk trouwpak bij jou past? Maak dan een vrijblijvende afspraak en kom gezellig in alle rust jouw trouwpak passen in stijl!