GALAJURK OF COCKTAILJURK

Een galajurk of een cocktailjurk voor een speciaal feest?

Galajurken en cocktailjurken zijn prachtige feestjurken die je draagt op speciale gelegenheden, maar natuurlijk kun je ook trouwen in een prachtige feestjurk!

Je wilt natuurlijk wel het absolute middelpunt zijn wanneer je een speciaal feest hebt en er iets te vieren valt, maar wat doe je nou precies aan naar welke gelegenheid? We geven je tips en advies hoe je nou precies aan een dresscode kan houden.

Galajurken tips & advies

Bij een galajurk ook wel avondjurk genoemd gaat het erom dat je er verzorgt chique en/of sexy uitziet , en natuurlijk aangepast aan het feest wat je wilt gaat bezoeken. Wanneer je zelf het middelpunt bent kun je dat natuurlijk zelf bepalen. Er zijn vele galajurken en avondjurken te vinden met een wat dieper decolleté of een laag uitgesneden rug.

Beide kunnen erg mooi staan, alhoewel een jurk met zowel een uitgesneden rug als decolleté al snel te bloot wordt. Hoe diep het decolleté mag zijn hangt af van de gelegenheid. Hoe formeler deze is, hoe hoger gesloten de jurk geacht wordt te zijn. Het dragen van een klein avondjasje of bolero kan als oplossing hiervoor ook prachtig zijn.

De mogelijkheden voor galajurken en avondjaponnen zijn vrijwel oneindig. Maak een afspraak en ga gezellig passen en vindt de kleur die het mooist uitkomt in combinatie met je haar- en oogkleur of bij het thema van da dag /avond.

Wel of geen schouderbandjes?

Het voordeel van een strapless galajurk dragen is dat je schouders er mooier in uitkomen, vooral wanneer je je haar opsteekt. Wel is het essentieel dat de jurk je als gegoten zit. Je wilt tenslotte niet de hele avond je jurk constant ophijsen. Ons eigen atelier zorgt ervoor dat onze avond- en galajurken perfect passend de deur uitgaan.

De perfecte trouw of galaschoen maakt het plaatje compleet.

Wij zijn al meer dan 25 jaar leverancier van Elsa Coloured Shoes, het schoenen merk wat zowel voor de bruid als degene die een feestje te vieren heeft of een chique galadiner de perfecte schoen levert. 

En ook nog in de juiste kleur!

PLAN JE AFSPRAAK!

Dus binnenkort een galajurk of cocktailjurk voor een speciale gelegenheid? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gezellig in alle rust jouw feestjurk uitzoeken.