Plan je afspraak

TROUWJURKEN VOOR DE BRUID

Welke trouwjurk past bij mij?

Waarschijnlijk heb je net zoals veel bruiden al gefantaseerd over trouwjurken toen je klein was. Of misschien heb je nog nooit over je trouwjurk nagedacht.

Hoe dan ook, een trouwjurk vinden die helemaal bij je past kan lastig zijn tussen het gigantische aanbod van trouwjurken, maar ook geweldig leuk! Wij leggen je nu uit hoe jij de perfecte trouwjurk kan vinden.

Trouwjurken passen in stijl

Veel bruiden weten ons al jaren te vinden, de gemoedelijke sfeer en de persoonlijke bediening maakt dat jij je bij ons thuis voelt. Laat je verwennen met een heerlijke High Tea en onze grote collectie trouwjurken die ook terug te zien zijn in het programma “Say yes to the dress”, maar daarover straks meer.

Wij luisteren vanzelfsprekend naar jouw wensen en gaan dan samen aan de slag! Door onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om je echt te verrassen en veel leuke ideeën en tips die we onze bruiden gratis meegeven om je huwelijksdag tot een doorslaand succes te maken. 

“Say yes to the dress in Nederland!”

Ben je ook zo'n fan van "Say yes to the dress"" dan, zul je ook deze trouwjurken bij ons zien hangen en kun je deze in een ongedwongen sfeer bij ons komen bekijken en passen.

Je kunt op de volgende links ook rechtstreeks op de sites van onze merken klikken om de trouwjurken te bekijken. ModecaCreations of LeijtenRonald Joyce Mori lee, Madeline Gardner, The Julietta Collection, Eddy K, San Patrick, White One, DemetriosOrea Sposa en nog vele anderen veel gevraagde merken, zoals: Sincerity & Sweetheart. Ook nieuwe merken zoals Destination Romance.

Er is volop keuze in alle maten en zeker ook voor de plus size bruiden. En vergeet niet onze eigen ontwerpen die nergens anders te koop zijn .

Trouwjurken laten ontwerpen

Eigen trouwjurk laten ontwerpen? Geen probleem, kom langs met je moodboard dan zorgen wij dat jouw droom van je eigen trouwjurk waar wordt.

Met meer dan 80 jaar ervaring op trouwgebied en een schat aan ervaring in ons eigen atelier maken wij iedere wens waar. Door onze jarenlange ervaring hebben we geleerd om niet altijd mainstream te varen en out off the box te denken.

Ook de bruid die houdt van net even anders en apart kunnen we de meest aparte trouwjurken leveren. Of je nu in een moderne, aparte of klassieke trouwjurk wilt trouwen, wij helpen je graag bij het bepalen van jouw eigen stijl.

Trouwjurken van onbekende designers en natuurlijke de bekende bruidslabels.

Weggemans Bruidsmode heeft de meest trendy en mooie trouwjurken in huis maar ook trouwjurken van wat onbekendere designers, want wij houden ook van anders en apart. Bij ons vindt je trouwjurken die je nergens anders zult vinden. Van klassiek tot trendy trouwjurken in allerlei verschillende prijsklassen vanaf €795 tot €3000. Wij kunnen in iedere prijsklasse de bruid gelukkig maken. Dus geen "Say yes to the dress" prijzen van tienduizenden euro's maar wel prachtige en aparte trouwjurken. 

Bruidsjurken on sale / opruiming

Op dit moment zijn er al weer bruidsjurken in de sale, dit zijn of showmodellen of trouwjurken die niet meer door de merken kunnen worden nageleverd. Dus ben je een koopjesjager en op zoek naar een special deal maak dan eens een afspraak bij ons en misschien sla jij jouw droomjurk voor een prikkie aan de haak. Kortingen tot wel 30 % tot 50%.  

PLAN JE AFSPRAAK!

Dus kom je trouwjurken passen in stijl? Of zoek je een “Say yes to the dress’” trouwjurk? Of toch een speciale trouwjurk laten ontwerpen of een speciale trouwjurk van onbekende designers? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gezellig en in alle rust met de mensen die belangrijk voor je zijn jouw droomjurk uitzoeken. 

Opruiming , Sample Sale

Om ruimte te maken voor onze nieuwste collecties zijn we alvast begonnen met de sample sale, dit zijn de bruidsjurken en trouwjurken die voor ons niet meer na te bestellen zijn. 

Wanneer je trouwplannen hebt misschien pas volgend jaar, kom dan even kijken ....... je weet het maar nooit!

De prijzen van deze bruidsjurken liggen tussen de €500 en €1.498,--