Plan je afspraak

Trouwjurken & Summersale

De mooiste trouwjurken voor iedere bruid 

Ontdek jouw droomjurk in de uitgebreide collectie trouwjurken van Weggemans bruidsmode. Deze betaalbare en prachtige trouwjurken zijn stijlvol en hebben de perfecte pasvorm voor ieder figuur. Iedere bruid is uniek en dit komt terug in ons ruime aanbod aan verschillende bruidsmodestijlen binnen de collectie. Ben jij op zoek naar jouw trouwjurk? Maak dan snel een pas afspraak, je kunt bij ons passen met alle bijpassende accessoires zoals sluiers, bruidsschoenen, sieraden en prachtige andere accessoires zoals jasjes en stola's. 

Wil je van het trouwjurken passen echt iets speciaals maken? 

Hoe dan ook, een trouwjurk vinden die helemaal bij je past kan lastig zijn tussen het gigantische aanbod van trouwjurken, maar ook geweldig leuk! Wij gaan samen met jou gezellig passen en op zoek naar jouw perfecte trouwjurk. In onze bijzonder royale paskamers heb je alle ruimte en kun je ongestoord passen zonder dat andere nieuwsgierige mensen met je mee kijken. 

“Say yes to the dress in Emmen!”

Je kunt op de volgende links ook rechtstreeks op de sites van enkele van onze merken klikken om trouwjurken te bekijken. ModecaCreations of LeijtenRonald Joyce Mori leeMadeline Gardner, The Julietta Collection (plus size tot maat 60) , Eddy KSan PatrickWhite OneDemetriosOrea Sposa en nog vele anderen veel gevraagde merken, zoals: Sincerity & SweetheartLadybird etc.  Ook nieuwe merken zoals Destination Romance.( van het huis van Demetrios)

Bruidsjurken on sale / opruiming

Op dit moment zijn er al weer bruidsjurken in de sale, dit zijn of showmodellen of trouwjurken die niet meer door de merken kunnen worden nageleverd. Dus ben je een koopjesjager en op zoek naar een special deal maak dan eens een afspraak bij ons en misschien sla jij jouw droomjurk voor een prikkie aan de haak. 

Plan je Afspraak

Nieuwsgierig geworden en je hebt trouwplannen ?  
Maak een vrijblijvende  gezellige afspraak en kom gezellig en in alle rust met de mensen die belangrijk voor je zijn jouw droomjurk uitzoeken. 

Bel je liever, natuurlijk kan dat ook Tel 0591-612742