Plan je afspraak

Trouwpakken Weggemans

Onze Trouwpakken & Maatpakken 

Mode voor mannen die gaan trouwen en prachtige maatpakken.

Ben je op zoek naar een trouwpak in de omgeving van Emmen? Kom dan langs bij Weggemans.

Als bruidegom wil je natuurlijk ook niet onderdoen voor de bruid. Een mooi trouwpak zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw eigen trouwpak en sta je samen met je bruid als paar er geweldig op. 

Afgestemd op de laatste bruidsmode, compleet met prachtige schoenen en accessoires

Iets speciaals voor jullie speciale dag dan ben je bij ons echt op het juiste adres 

Tziacco trouwpakken

Een trouwpak van Tziacco is onderscheidend door het diepgaande oog voor detail. Ben jij modebewust en wil je graag indruk maken met je trouwpak? Dan is een trouwpak van Tziacco echt iets voor jou. 

Wilvorst trouwpakken

Wanneer je kiest voor een trouwpak van Wilvorst, dan kies je voor elegant en luxe en maak je indruk tijdens dé speciale dag van je leven. In de collectie van Weggemans vind je elk Wilvorst trouwpak. De trouwpakken van Wilvorst zijn tot in het kleinste detail afgewerkt en verkrijgbaar in diverse stoffen. Bovendien zijn alle trouwpakken van Wilvorst direct in onze winkel op voorraad. Ben je benieuwd naar deze collectie? Kom dan langs in onze winkel in Emmen. Om zeker te zijn dat een van onze medewerkers voor jou klaar staat kun je ook direct online een pasafspraak maken. Je komt dan langs wanneer het jou uitkomt.