Plan je afspraak

Sweetheart-Weggemans

Sweetheart Bruidsjaponnen voor de uitgelaten, trendy bruid!
De klassieke lijnen met flirtende licht uitdagende accenten zorgen ervoor dat de bruid zich mooi en dromerig voelt in de Sweetheart Spring en Zomer collectie 2017.

De japonnen van Sweetheart zijn gemaakt van lichte tule, vrouwelijke chiffon en zacht satijnen stoffen zijn zo gecombineerd dat ze altijd meegaan met de laatste trend en het figuur van de bruid goed laten uitkomen. In de breedste zin van het woord omvat de Sweetheart collectie soepel vallende japonnen tot de slanke A-lijn alsook de baljapon. In het oog springend is het kant van katoen in bloemmotief en de indrukwekkende borduursels. 

Een mooie bijkomstigheid is dat veel japonnen van Sweetheart ook 12 cm langer of korter besteld kunnen worden. Ook veel japonnen zijn verkrijgbaar in de maten 30 tot en met 58!

 

Wanneer je de stijl en uitstraling van deze Sweetheart japonnen je aan staat, maak dan even een afspraak met ons dan kun je onder het genot van een lekkere High Tea je droomjapon van misschien wel: Sweetheart Gowns uitzoeken via afsspraken@weggemans.nl of telefonisch gedurend openingstijden
Tel :0591-612742

Levertijden van deze Sweetheart japonnen in een andere maat of lengte :bedraagt 4 tot 5 maanden!