Plan je afspraak

San Patrick Bruidsjurken-Emmen

White One, San Patrick van het Huis Pronovias, nu opruiming

White One en San Patrick zijn bruidsmodemerken afkomstig uit Spanje. Deze bruidscollectie heeft een prachtig luxe uitsraling. Bij de bruidsmode van San Patrick worden de twee kernwoorden elegantie en tederheid toegevoegd aan het collectiebeeld. Dit komt mede door de prachtige bewerkingen en de verfijnde details. De stijl die van San Patrick is heel uitgebreid en deze bruidsjaponnen worden prachtig uitgevoerd in luxe kant en prachtige bruidsstoffen,

Het merk San Patrick is één van onze luxe merken, van het grote wereldmerk Pronovias. De prachtige bruidsjaponnen van dit merk zijn qua uitstraling prachtig verwerkt en hebben de nieuwste belijningen. Maar ze zijn een beetje prettiger geprijsd dan het topmerk Pronovias.

Ook het bruidsmerk White One komt uit het huis van Pronovias en is het jongste zusje van dit bruidshuis ,ook deze trendy jonge trouwjurken zijn prachtig gemaakt van mooie kant en hebben een prachtige romantische uitstraling. 

Zoek je een elegante en stijlvolle bruidsjapon, maar ook een betaalbare, maar wel met de uitstraling van een couture japon,
kom dan eens kijken naar deze bruidscollecties en maak een afspraak via info@weggemans.nl of bel ons voor de mogelijkheden 0591-612742.