Poirier bij Weggemans Bruidsmode

Poirier Accessoires
Als je na lang zoeken je ideale trouwjurk hebt gevonden, zou je bijna vergeten dat je er daarmee nog lang niet bent. Niet alleen moet je nog op zoek naar bijpassende bruidsaccessoires als schoenen, sieraden en eventueel een stola of jasje, ook dat wat je onder je jurk draagt is erg belangrijk. Wij zijn al jarenlang premium dealer van Porier modellen, dit merk heeft alles aan accessoires wat je maar nodig hebt om deze dag tot een doorslaand succes te maken.

Bruidslingerie
Voor een perfect passende bruidsjurk is de juiste bruidslingerie essentieel. Sterker nog, goede lingerie van Poirier is het halve werk. Een normale bh is vaak veel te duidelijk te zien. Zeker bij een strapless jurk, een diep decolleté en een laag uitgesneden rug. Gelukkig zijn er intussen heel wat speciale bh's op de markt die mooi onzichtbaar blijven, maar toch de juiste ondersteuning of een sexy push-up effect geven. Want wie zegt dat je moeder natuur niet een handje mag helpen?

Complete outfit
Ook hebben we bij Weggemans Bruidsmode een grote selectie panty's, kousebanden (voor een sexy accent) en jarretels. Zelfs Hollywoodtape hebben we op voorraad. Een handig bruidsaccessoire om je borsten op hun plek te houden bij een top of jurk met een spectaculair, maar riskant decolleté. Je wilt tenslotte niet onbedoeld Janet Jackson's niplegate dunnetjes overdoen. Kortom, bij ons kun je komen shoppen voor je complete outfit. Zowel voor je trouwdag als voor een spetterend feest.

De voordelen van bruidslingerie van Weggemans:

  1. Weggemans heeft niet alleen een enorme collectie trouwjurken: ook trouwaccessoires van Poirier Modellen zijn bij ons ruim vertegenwoordigd! Zo kun je dus meteen bij je jurk een setje lingerie uitkiezen. Of een bruidstasje bijvoorbeeld..
  2. Doordat we in onze winkel ook lingerie verkopen, kunnen onze verkoopsters je meteen adviseren over het type lingerie dat het beste bij jouw trouwjurk past. En van Hollywood tape tot aan kousebanden: we verkopen van alles. Je hoeft je dus niet een slag in de rondte te zoeken...
  3. Bruidslingerie is hét trouwaccessoire dat ook nog eens heel veel voor je figuur kan doen. Borsten worden een maatje meer met een push-up beha, putjesdijen worden gladgestreken met de juiste slip en van bleke benen zie je niets meer met de juiste panty. Het handige is: alles kun je tijdens het winkelen meteen met je jurk bij ons kopen.
  4. Bang dat bruidslingerie truttig is? No way! Bij Weggemans en Poirier kun je kiezen uit lingerie van merken als Wolford en Carnival. Véry sexy...

Weggemans Bruidsmode Emmen The place to be for the couple to be!