Plan je afspraak

Leijten-Creations-Emmen

Bruidsmode van Creations of Leijten

Vooral voor de bruiden met speciale wensen en het tweede huwelijk !

Voor alle denkbare kleuren en grotere maten is dit Nederlandse merk een aanrader. Bruidsjurken zijn te verwezenlijken in alle kleuren en maten, met jasjes en stola's en ook eigen ontwerpen worden prachtig voor je op maat gemaakt.

Creations of Leijten is een Nederlands bedrijf. Het unieke aan Creations of Leijten is dat zowel design als productie plaats vindt in Nederland. Doordat het gehele productieproces in Nederland plaatsvindt, is het mogelijk om de bruidsjurk geheel naar eigen wens te produceren. En is er een snelle levertijd.  Ze gebruiken de mooiste zijden en stoffen voor de trouwjaponnen collectie. Ook is het uniek dat alle trouwjurken ook geleverd kunnen worden voor de zwangere bruid. Dus voor positie bruidsmode kunt u terecht bij een bruidsmodewinkel die bruidsmode van Creations of Leijten verkoopt.

Leijten/Dutch Design kan aan bijna alle wensen voldoen en brengt jouw droomjurk tot werkelijkheid. Door de jarenlange ervaring en als enige Nederlandse bruidsmode fabrikant doen zij dit voor een betaalbare prijs.

Naast de eigen productie, voeren zij ook een schitterende, rijk uitgevoerde collectie japonnen die geheel naar eigen ontwerp geproduceerd worden in het verre oosten.