Voor de allernieuwste en mooiste trouwjurken van 2018

De mooiste Bruidsmode vindt je natuurlijk al meer dan 80 jaar Bij Weggemans in Emmen

Bruidsmode voor Bruid en Bruidegom in Emmen ? Je vindt een heel groot en bijzonder aanbod bruidsmode bij Bruidshuis Weggemans in Emmen op een steenworp afstand van Stadskanaal, Hoogeveen, Hardenberg en Groningen. Wat kun je van ons verwachten?
Allereerst 80 jaar ervaring, een rustige sfeer in de bruidsmodezaak, persoonlijke aandacht en professionaliteit. Samen zorgen wij ervoor dat jij dé trouwjurk vindt waarvan je zegt: “Dit is mijn bruidsjurk en in deze bruidsjurk wil ik trouwen!” Wij willen je laten stralen op je eigen trouwdag, een dag om nooit meer te vergeten. Op onze website kun je een deel alvast bekijken. Wie weet kom jij je droomjurk al tegen! In de tekst hieronder lees je meer over onze bruidsmode .

Kies je eigen look

Weet je al voor welke look je wilt gaan? Ga je voor een sprookjesachtige look? Of ga je toch voor hip en nonchalant? Al deze looks zijn terug te vinden in onze bruidsmodezaak. We hebben onder andere collecties ingekocht van Modeca, Cosmobella en Mori Lee, Madeline Gardner, White One , Sincerity en Sweetheart en nog vele andere. Bij het vinden van je droomjurk geven wij je graag meer advies, ook de styling met betrekking tot de accessoires zoals lingerie en de sluiers en natuurlijk de combinatie met de bruidegom.

 

Een prachtige dag

Je prachtig voelen op je eigen bruiloft, dat is toch wat je wilt? Wij helpen je graag bij het creëren van een perfecte look. Wij passen de jurk aan je wensen aan, zodat de jurk goed aansluit op jouw lichaam. Wij willen dat je na je trouwdag net zoals andere bruiden kunt zeggen: “De jurk was perfect en ik voelde me er echt prachtig in!” en “Het was een hele mooie en bijzondere dag!” 

Bezoek ons voor aparte maar ook betaalbare bruidsmode in Emmen

Ben je op zoek naar de jurk van je dromen? Kom dan langs bij onze bruidsmodezaak, In Emmen.
Wij zijn CBW Mitex erkend. Oftewel, wij hanteren algemene voorwaarden die de consument extra bescherming geven. Wij vinden het belangrijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven, want het gaat om één van de mooiste dagen uit je leven. Wil je meer weten over onze bruidsmodezaak.
Neem dan gerust contact met ons op via 0591-612742 of vul via de groene balk het contactformulier in het in. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om even een kijkje te nemen in onze sfeervolle bruidsmodezaak aan de Wilhelminastraat 108 in Emmen.