Plan je afspraak

Bruidsmode Collectie 2018 is nu binnen

Bruidsmode Collectie 2018 is nu binnen

Trouwjurken / Bruidsjurken kopen? Bij ons heb je ruime keuze uit prachtige trouwjurken, ook voor je verloofde hebben we een apart mooi gesneden trouwpak / trouwkostuum! Wij zijn één van de weinige bruidsmode zaken in Nederland die beiden onder één dak aanbiedt. 

Moeder van de bruid? We hebben een aparte afdeling speciaal voor bijzondere feestkleding voor de moeder van de bruid. Op de pagina ‘bruidsmoeder’ alvast een voorproefje. Of op latere leeftijd trouwen? We hebben ook bijzondere feestkleding voor de oudere bruid en bruidegom!

Trouwjurken & trouwpakken passen

Trouwjurken en trouwpakken uitzoeken en passen is natuurlijk het leukste onderdeel van de voorbereidingen voor jullie huwelijk, zodat jullie er samen geweldig uitziet op de huwelijksdag. Met meer dan 80 jaar ervaring in de wereld van bruidsmode kun je ervan uitgaan dat je bij ons de mooiste bruidsmode ook tegen de gunstigste prijzen vindt. En onze gezelligheid met altijd tijd voor een kopje thee onze bekende cappuccino of espresso met iets lekkers worden altijd als heel fijn ervaren. 

Trouwjurken & levertijden 

Vergeet niet dat wanneer je op zoek bent naar bruidsmode voor je huwelijk, en jouw trouwjurk of trouwpak moet voor je worden besteld er lange levertijden kunnen voorkomen, doordat je een andere maat, kleur of speciale veranderingen nodig bent. Deze levertijden kunnen oplopen tot 4 a 5 maanden. Dus ga op tijd op pad om je keuze voor je trouwkleding te bepalen, de meeste klanten zijn vaak al een jaar van te voren op pad om zeker te zijn van hun trouwkleding.  

 Trouwjurken & ervaring 

""Al meer dan 80 jaar een stralend bruidspaar"" dat kan geen enkele bruidsmode speciaalzaak in Nederland ons nadoen. Een prachtige trouwcollectie van trouwjurken voor iedere bruid, een trouwpak voor iedere bruidegom en een schat aan gratis informatie en tips krijg je van ons mee naar jullie grote dag. Twee verdiepingen bruidsmode één voor de bruid en de andere voor de bruidegom, royale bruidskamers om te passen. 

Op The Perfect Wedding staan sinds kort de ervaringen van onze bruidsparen. Ervaring en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn best trots met een beoordeling van een 9.5 van onze klanten.

 En vanzelfsprekend zijn wij al meer dan 40 jaar landelijk CBW-Erkend dus iedere aankoop is bij ons verzekerd. Kijk voor inspiratie en huwelijks ideeën in ons fotoalbum, daar vindt je de laatste foto's van de vele bruidsparen die bij ons hun kleding hebben gevonden en hierin getrouwd zijn.

Weggemans Bruidsmode staat voor:

VISIE&
CREATIVITEIT&
HUMOR&
EXPERTISE&
ZONDER GEDOE

 

Waar vind ik Weggemans Bruidsmode in Emmen?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar vanuit Groningen & Zwolle & Hoogeveen en Hardenberg

Wij zijn sinds 1934 gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen, en zeer goed en makkelijk bereikbaar, op een steenworp afstand van het grote parkeerterrein van Wildlands . 
Emmen ligt aan de A28 vanuit Assen, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk, Twist, Meppen, Oldenburg en Lingen.

Onze klanten kunnen altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein achter ons bedrijf dus geen gedoe met betalen. 

Weggemans Bruidsmode is al sinds 1934 actief in heel Nederland en grote delen van Duitsland en tegenwoordig ook in de rest van Europa.

Onze bruidsparen komen veelal uit Groningen, Hoogeveen, Zwolle, Harderwijk, Kampen, Ede, Haren, Eelde, Paterswolde, Assen, Bedum, Zuidhorn, Winsum, Hoogeveen, Meppel, Hardenberg, Enschede, Twist, Meppen, Zuidlaren, Vries, Tynaarlo, Leek, Roden, Beilen, Westerbork, Dedemsvaart, Slagharen, Drachten, Hoogeveen, Meppel, Coevorden, Emmen, Stadskanaal, Veendam, Aa en Hunze, Hoogezand, Winschoten, Appingedam en Delfzijl, Staphorst, de Wijk en Westerbork, Leeuwarden, Sneek, Drachten,Coevorden en Steenwijk, Hamburg, Bremen, Leeuwarden, Sneek, Zwolle, Epe, Ede, Harderwijk en eigenlijk ver hierbuiten.