Plan je afspraak

Prachtige Bruidsmode voor bruid & bruidegom

Jullie hebben trouwplannen en zijn samen op zoek naar mooie trouwkleding die prachtig op elkaar aansluit? Maak nu gebruik van onze opruiming van de voorjaarscollectie en outlet! 

Voor prachtige betaalbare bruidsmode voor zowel de bruid als ook de bruidegom verkopen wij al meer dan 85 jaar de mooiste, betaalbare en ook de meest speciale bruidsmode. 

En voor kwaliteit en service op bruidsmode gebied zonder vervelende verrassingen ben je bij Weggemans in Emmen op het juiste adres! Daarom zijn we ook al sinds de oprichting een CBW Erkend bedrijf. 

Ons atelier vervaardigd maatwerk van een zeer hoog niveau, zodat alle kleding bij ons als een handschoentje past op jullie trouw- of feestdag. Ook zijn we al meer dan 50 jaar een erkend leerbedrijf voor de opkomende mode stylistes van Nederland. 

Op The Perfect Wedding staan sinds kort enkele ervaringen van onze bruidsparen. Service en kwaliteit staan bij ons al jaren hoog in het vaandel en we zijn best trots met een gemiddelde beoordeling van een 9.5 van onze bruidsparen.

Natuurlijk kun je op deze website al heel veel prachtige nieuwe bruidskleding zien en veel over ons te weten komen, maar we zijn op dit moment ook druk bezig met onze nieuwe website https://www.weggemans-bruidsmode.nl (misschien wil je daar ook alvast even op rondneuzen?) 

Nieuwe collecties bruidsjaponnen voor 2019 

op dit moment is de bruidsmode voor het trouwjaar volledig binnen, dus heb je trouwplannen en wil je de nieuwste tips en trends komen bekijken en passen voor 2019? Dat kan, gewoon even een afspraak maken dan hebben we alle tijd voor je. 
Natuurlijk is het voor ons onmogelijk om alle bruidsjaponnen op deze site te plaatsen, daar zul je toch echt even voor langs moeten komen. Ook zijn onze eigen ontwerpen niet op deze website te vinden. 

Nu grote verbouwingsopruiming 
Ben je op zoek naar een prachtige trouwjurk maar wil je niet teveel betalen? 

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak maken en kom kijken en heerlijk passen want een deel van onze prachtige voorraad wordt nu afgeprijsd om ruimte te maken voor de nieuwe collectie bruidsjaponnen. 
Maak digitaal een afspraak via afspraken@weggemans.nl of wanneer je ons liever persoonlijk even spreekt en je hebt nog enkele vragen dan kun je ons natuurlijk tijdens openingstijden bellen op tel. no: 0591-612742

Moeder van de bruid?

We hebben een aparte afdeling speciaal voor bijzondere feestkleding voor de moeder van de bruid. Op de pagina ‘bruidsmoeder’ alvast een voorproefje. Of op latere leeftijd trouwen? We hebben ook bijzondere feestkleding voor de oudere bruid en bruidegom!

Trouwjurken & levertijden 

Vergeet niet dat wanneer je op zoek bent naar bruidsmode voor je huwelijk, en jouw trouwjurk of trouwpak moet voor je worden besteld er lange levertijden kunnen voorkomen, doordat je een andere maat, kleur of speciale veranderingen nodig bent. Deze levertijden kunnen oplopen tot 4 a 5 maanden. Dus ga op tijd op pad om je keuze voor je trouwkleding te bepalen, de meeste klanten zijn vaak al een jaar van te voren op pad om zeker te zijn van de mooiste trouwkleding.  

 

WAAR VIND IK WEGGEMANS BRUIDSMODE IN EMMEN?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar vanuit Groningen & Zwolle & Hoogeveen en Hardenberg

Wij zijn sinds 1934 gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen, en zeer goed en makkelijk bereikbaar, op een steenworp afstand van het grote parkeerterrein van Wildlands . 
Emmen ligt aan de A28 vanuit Assen, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk, Twist, Meppen, Oldenburg en Lingen.


 

 

 

 

 

PLAN JE AFSPRAAK!

Maak een vrijblijvende afspraak en kom gezellig in alle rust jouw droomjurk of trouwpak uitzoeken.