Plan je afspraak

Prachtige Bruidsmode voor bruid & bruidegom

Op zoek naar prachtige trouwkleding en je wilt zeker zijn van excellente service?

Dan moet je onze geweldige  bruidsmode collecties voor de bruid en ook de bruidegom echt even komen bekijken! 1000 m2 bruidsmode en een schat aan ervaring op allerlei trouw en feestgebied. 

Ons eigen in house atelier vervaardigd maatwerk van een zeer hoog niveau, zodat alle kleding bij ons als een handschoentje past op jullie trouw- of feestdag. Ook zijn we al meer dan 50 jaar een erkend leerbedrijf voor de opkomende mode stylistes van Nederland. 

Op The Perfect Wedding staan sinds kort enkele ervaringen van onze bruidsparen. Service en kwaliteit staan bij ons al jaren hoog in het vaandel en we zijn best trots met een gemiddelde beoordeling van een 9.5 van onze bruidsparen.

Natuurlijk kun je op deze website al heel veel prachtige nieuwe bruidskleding zien en veel over ons te weten komen, maar we zijn op dit moment ook druk bezig met onze nieuwe website https://www.weggemans-bruidsmode.nl (misschien wil je daar ook alvast even op rondneuzen?) 

Outlet bij Weggemans

Ben je op zoek naar een prachtige trouwjurk maar wil je niet teveel betalen? 

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak maken en kom kijken en heerlijk passen want een deel van onze prachtige voorraad wordt nu afgeprijsd om ruimte te maken voor de nieuwe collectie bruidsjaponnen. 
Maak digitaal een afspraak via onze afspraken link of wanneer je ons liever persoonlijk even spreekt en je hebt nog enkele vragen dan kun je ons natuurlijk tijdens openingstijden bellen op tel. no: 0591-612742

Moeder van de bruid?

We hebben een aparte afdeling speciaal voor bijzondere feestkleding voor de moeder van de bruid. Op de pagina ‘bruidsmoeder’ alvast een voorproefje. Of op latere leeftijd trouwen? We hebben ook bijzondere feestkleding voor de oudere bruid en bruidegom!

Trouwjurken & levertijden 

Vergeet niet dat wanneer je op zoek bent naar bruidsmode voor je huwelijk, en jouw trouwjurk of trouwpak moet voor je worden besteld er lange levertijden kunnen voorkomen, doordat je een andere maat, kleur of speciale veranderingen nodig bent. Deze levertijden kunnen oplopen tot 4 a 5 maanden. Dus ga op tijd op pad om je keuze voor je trouwkleding te bepalen, de meeste klanten zijn vaak al een jaar van te voren op pad om zeker te zijn van de mooiste trouwkleding.  

 

WAAR VIND IK WEGGEMANS BRUIDSMODE IN EMMEN?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar vanuit Groningen & Zwolle & Hoogeveen en Hardenberg

Wij zijn sinds 1934 gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen, en zeer goed en makkelijk bereikbaar, op een steenworp afstand van het grote parkeerterrein van Wildlands . 
Emmen ligt aan de A28 vanuit Assen, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk, Twist, Meppen, Oldenburg en Lingen.


 

 

 

 

 

PLAN JE AFSPRAAK!

Maak een vrijblijvende afspraak en kom gezellig in alle rust jouw droomjurk of trouwpak uitzoeken.