De mooiste trouwjurken

HONDERDEN TROUWJURKEN IN ALLERLEI PRACHTIGE KLEUREN.

Waarschijnlijk heb je net zoals veel bruiden al gefantaseerd over trouwjurken toen je klein was. Of misschien heb je nog nooit over je bruidsjurken nagedacht. Hoe dan ook, een trouwjurk vinden die helemaal bij je past kan lastig zijn tussen het gigantische aanbod van trouwjurken , maar ook geweldig leuk!

Veel bruiden weten ons al jaren te vinden, de gemoedelijke sfeer en de persoonlijke bediening maakt dat je je bij ons thuis voelt en dat je graag bij ieder bezoekje, je laat verwennen met een heerlijke kopje thee of cappuccino en de leukste tips voor jullie trouwdag, door onze jarenlange ervaring hebben we veel leuke ideeën en tips die we onze bruiden gratis meegeven om je huwelijksdag tot een doorslaand succes te maken. 

Ben je ook zo'n fan van "Say yess to the dress"" dan, zul je ook deze trouwjurken bij ons zien hangen en kun je deze in een ongedwongen sfeer bij ons komen bekijken en passen; Je kunt op de volgende links ook rechtstreeks op de sites van onze merken klikken. Modeca , Creations of Leijten , Ronald Joyce
Mori lee, Madeline Gardner, The Julietta Collection, Eddy K , San PatrickWhite One en Demetrios , Orea Sposa en nog vele anderen veel gevraagde merken zoals Sincerity & Sweetheart. Ook nieuwe merken zoals Destination Romance Er is volop keuze in alle maten en zeker ook voor de plus size bruiden.  En vergeet niet onze eigen ontwerpen die nergens anders te koop zijn, wil je een eigen ontwerp laten maken dan is dat ook geen probleem. Kom langs met je moodboard dan zorgen wij dat jouw droom van je eigen bruidsjurk waar wordt .

Met meer dan 80 jaar ervaring op trouwgebied en een schat aan ervaring in ons eigen atelier maken wij iedere wens waar. Door onze jarenlange ervaring hebben we geleerd om niet altijd mainstream te varen en out off the box te denken, en ook de bruid die houdt van net even anders en apart kunnen we de meest aparte trouwjurken of trouwpakken leveren.

Of je nu in een moderne, aparte of klassieke bruidsjurk wilt trouwen, wij helpen je graag bij het bepalen van jouw eigen stijl. Wij laten je altijd de nieuwste trends zien en presenteren iedere maand weer nieuwe bruidsjurken, en natuurlijk ook de nieuwste trends van topdesigners.  

HET UITZOEKEN EN PASSEN VAN TROUWJURKEN

Een eerste pasbeurt en het uitzoeken verloopt bij ons in alle rust en gezelligheid samen met de mensen die je graag bij je wilt hebben onder het genot van een door ons aangeboden High Tea.

Wij luisteren vanzelfsprekend naar jouw wensen en gaan dan samen aan de slag! Door onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om je echt te verrassen. Dit kan met de natuurlijk met onze grote collectie trouwjurken maar kan ook met de brede collectie bruidsmodeaccessoires die net even dat extra accentje geven om het totale plaatje compleet te maken. Prachtige bijpassende sluiers , haarkammen en trouwschoenen.

Weggemans Bruidsmode heeft de meest trendy en mooie bruidsjurken in huis maar ook trouwjurken van wat onbekendere designers want wij houden ook van anders en apart.  Bij ons vindt je trouwjurken die je nergens anders zult vinden. Van klassiek tot trendy bruidsjaponnen in allerlei verschillende prijsklassen vanaf €795 tot €3000. Wij kunnen in iedere prijsklasse de bruids gelukkg maken Dus geen "" Say Yess to the Dress""prijzen van tienduizenden Euro's maar wel prachtige en aparte bruidsjurken. 

Maak een vrijblijvende afspraak en kom gezellig en in alle rust met de mensen die belangrijk voor je zijn jouw droomjurk uitzoeken. 

 

 

Laat je verleiden door kant, tule en prachtige rugpartijen

Maar eerst komt de keuze van jouw bruidsjapon: De ene bruid zoekt een rustige trouwjapon en voor de andere bruid kan de japon niet uitgewerkt genoeg zijn. Dit is ook de reden dat wij meer dan 800 bruidsjurken op voorraad hebben hangen, voor iedere type bruiloft; strandhuwelijk, tuinhuwelijk of een sjieke bruiloft op een landhuis of kasteel.

Natuurlijk zoek je een bruidsjurk die past bij de dag die jullie voor ogen hebben. Ook wanneer er een kleurthema wordt gehanteerd op een huwelijk, dan kun je daar de leukste tips voor krijgen van onze verkoopsters. Wij proberen jouw persoonlijkheid natuurlijk te onderstrepen bij de keuze van je bruidsjurk. We geven aanwijzingen en tips, zodat je een volledig beeld hebt samen met de juiste accessoires die wij vanzelfsprekend ook laten zien.