FOTOALBUM

Rielle en Rob

Maaike en Henk Jan

Arjan en Margriet

De hele dag regen en dat op een schip op het IJsselmeer. Maar wat straalden jullie en dat is te zien op de foto’s. Super! 

Bruidspaar Wolters

EEN TROUWDAG OM NOOIT TE VERGETEN voor Pieter & Sylvia en hun twee kinderen Joëlla & Giel. 

Willeke & Gertjan

Prachtige foto's van Gert jan en Willeke in en bij het Klooster van Ter Apel.

Bruidspaar van Tuijl

Lisa en Benjamin

Prachtige trouwfoto’s van Lisa Konken en Benjamin Konken uit Duitsland. Herzlichen Glückwunsch Beide 💕

Serana en Carlo & kinderen

Prachtig Bruidspaar Serana in een blush bruidsjurk en alle accenten van kinderen en bruidegom hierop aangepast, plaatje !

Jannet en Wim

""Nogmaals bedankt voor de lieve en goede zorgen. Het totaal plaatje was compleet dankzij jullie. En van alle andere gasten en mensen die ons hebben gezien. Die vonden het super dat alles zo goed op elkaar afgestemd was
Alleen lof voor jullie""

Randy & Melanie

Bedankt Weggemans Bruidsmode voor alles. 
Wij hebben een super mooie dag gehad.""
Groetjes Melanie Bos - Schepers & Randy Bos

Ilona Drees Twist

Felicitas en Roman

Auch dank euch war der Tag perfekt!! 

Jeroen en Fransien

Dag dames,

8 september 2017 zijn wij getrouwd en zoals beloofd zou ik jullie ook nog even wat foto's toesturen. Ondanks de regen hebben wij een onvergetelijke dag gehad! Voor de fotoshoot zijn wij uiteindelijk uitgeweken naar Wildlands. Op onze grote dag waren wij allebei volledig gekleed door Weggemans.   

Jeroen is heel goed geholpen door Jeanette, zij wist precies wat hij zocht want het eerste trouwpak wat ze pakte was meteen goed! Ikzelf ben super goed geholpen door Ingrid, ook zij had precies door wat ik zocht in een trouwjurk en ze had perfect door wat goed bij mij past. Verder maakte Ingrid met haar vriendelijkheid en enthousiasme de pas afspraak tot een groot succes. Mede dankzij jullie hulp zagen wij er prachtig uit en hebben wij een geweldige dag gehad, bedankt daarvoor! 😊

Rianne en Wim

ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp tijdens het uitzoeken en de passessies! alles mocht en niks moet, heb ik als super prettig ervaren! vakvrouwen!! bedankt!

lieve groetjes

Rianne Spriensma en Wim 

Familie Havinga

De heel familie Havinga gekleed in Gelegenheidskleding van Weggemans 

Opa en Oma, ouders en broer van de Bruid 

Wat een gezelligheid! 

Niels en Leandra

12 oktober zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. En we hebben genoten van deze dag. Ook hebben we zoveel mooie lieve positieve reacties gehad op onze kleding dat bij jullie weg komt. We willen jullie nogmaals bedanken voor de goede service en de hele mooie kleding. Groetjes Niels en Leandra Duinkerken.

Bruidspaar van Soolingen(Zijlstra)

Bruidspaar van den Beemt

Prachtige foto's van Edwin en Annette van den Beemt, beiden gekleed door Weggemans Bruidsmode .
Mooi om te zien en te horen dat het naar wens is geweest:

""Zoals beloofd, nog een paar mooie foto’s van onze prachtige dag! We hebben ontzettend genoten van alle lieve mensen om ons heen en van elkaar. Mede dankzij jullie zagen we er prachtig uit én voelden we ons op ons gemak omdat het als gegoten zat!""

Morgen is het alweer twee maand geleden, en tegelijkertijd lijkt het als de dag van gisteren
Edwin en Annet v/d Beemt

Heel vel geluk gewenst samen , we wensen jullie een stralende toekomst toe!
Team Weggemans Emmen

Bram en Anita Halmingh -Frikken

Op 22 april 2016 zijn wij getrouwd, vandaag precies een jaar geleden. Wij vinden dit een mooie gelegenheid om jullie nog eens heel hartelijk te bedanken.Allebei hebben we onze kleding en accessoires bij jullie uit mogen zoeken, daarbij hebben we gebruik mogen maken van de uitstekende service van jullie zodat we op onze trouwdag konden stralen en genieten.

Nogmaals heel hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.

Met vriendelijke groeten,
Bram Halmingh en Anita Halmingh-Frikken.

Bruidspaar Bulle

Peter en Ine Maatje

Hee Hoi, 

Het is alweer even gelden dat het 30 graden was, en wij elkaar het jaar woord mochten geven voor al onze familie en vrienden op 26 augustus. Het was een geweldige dag en we voelden ons op en top bruidspaar in mijn geweldige jurk en peter zijn prachtige pak. Wat stond het goed bij elkaar! Hartstikke bedankt voor jullie hulp bij het uitzoeken van onze kleding voor de grote dag. In de bijlage een aantal foto's, met dank aan Hulskers Fotografie uiteraard. En nog even een foto dat een jurk geen belemmering hoeft te zijn, je kan er alles mee. ;-)  

Liefs en groetjes,  

Peter en Ine Maatje

Jan en Wubbo Van Veen- Steyaart

Wij Jan en Wubbo Steyaert van Veen, zijn zeer tevreden met Weggemans Bruidsmode, op de eerste plaats het klantvriendelijke personeel en niet te vergeten Jeanette de eigenaresse die ook alle tijd voor je heeft. Zij heeft echt alles ondergebracht in haar bedrijf, wij hebben daar dus de gehele bruidskleding, incl schoenen van Italiaans design gekocht , zelfs bij aflevering zaten de sokken er nog bij er is aan alle details gedacht, overigens zijn de kostuums van hoogwaardige kwaliteit, wij hebben zoveel complimenten hierover gekregen en terecht want ze zijn inderdaad prachtig, onze kostuums zijn van Roberto Vincenti, Italiaans ontwerp, super mooie vormgeving, niet het standaard kostuum met rechte lijnen maar echte fraaie details. Zelfs na ons huwelijk zijn wij nog paar keer in het bedrijf geweest om ons trouwalbum te laten bekijken ,Jeanette en haar personeel vinden dat zo leuk, zelfs dan nemen ze alle tijd. Ook een aanrader heb je een feestavond, bij Weggemans vind je voor elke gelegenheid iets passend, dus aankomende bruidsparen, ga naar Weggemans laat je adviseren door het kundig personeel en je weet zeker dat je met iets passend thuis komt, We wensen Jeanette en haar personeel hele goede zaken toe en vele groeten van Jan en Wubbo Steyaert van Veen.

Kristina Klett

Liebes Weggemans Team! 

Ich möchte mich für Ihre tolle Beratung und Bemühungen bei Ihnen bedanken! 

Anbei schicke ich Ihnen ein paar Fotos!

 Liebe Grüße 

Kristina Klett

Bruidspaar Wanningen

Prachtig het eerste bruidspaar wat ooit in #Wildlands is getrouwd , werd gekleed door ons . De liefde spat eraf ! Op iedere leeftijd kun je er prachtig uitzien op je huwelijksdag! De bruid in een zuiver zijde combinatie van warmrood met ivoor en de bruidegom in een prachtig grijs driedelig maatpak met warm rode stropdas !

Van Harte en veel gezonde en gelukkige jaren gewenst!

Dank voor de goede zorgen. We voelden ons erg goed in onze mooie kleding.

 

Bruidspaar Vosman

Zo fijn als je van tevreden bruidsparen deze berichten mag ontvangen. "20 mei was het dan zover. En wat vonden ze ons mooi. En wij elkaar. Mede dankzij jullie. Dames namens ons nog heel erg bedankt." Heel veel geluk gewenst van ons! Tamara en Germen-jan Vosman van der Weide!

Bruidspaar Withaar

Van harte gefeliciteerd van ons en veel geluk samen! En bedankt voor de mooie foto : en natuurlijk bedankt voor de lieve woorden. Anouk Withaar Moorlag "Bedankt voor de goede Hulp. We hebben een top dag gehad vrijdag."

Bruidspaar Jurgens

Heerlijke trouwfoto's van Chayen Jurgens Alting:"Wij hebben afgelopen vrijdag een prachtige dag gehad, en de jurk zat super! Het was een sprookje, Dank jullie wel!!"

Coriene & Uzeir

Vanochtend een paar prachtige trouwfoto's ontvangen van Coriene & Uzeir met de onderstaande lieve woorden :
""12 mei 2016 hebben we een geweldige dag gehad met prachtig weer en een super mooie jurk! Bedankt voor de goede service!"
Groetjes Coriene & Uzeir

Wij wensen jullie beide een stralende en vooral liefdevolle toekomst ! Team Weggemans

Bruidspaar de Jonge

Bedankt voor alles, ik ben heel goed geholpen ,Super !!!

Marjolein & Dennis

13 juni 2016

Prachtige trouwfoto's van Marjolein Luinstra en Dennis Gerrits ! Zij traden afgelopen week in het huwelijksbootje. Beide stralend op hun grote dag !

Bruidspaar Kuipers

En kijk eens wat we vanochtend binnen kregen van Martine Heijerman, nu Mevrouw Martine Kuipers.
Prachtige foto's van hun huwelijk afgelopen Mei, en lieve woordjes ""Wij hebben 20 mei een fantastische dag gehad! Mede dankzij jullie! Bedankt!"" Met een eervolle vermelding voor de fotografie van Hulskers (vooral die laatste foto !!!!)

Heel veel geluk bruidspaar Kuipers, en alle goeds voor de toekomst!

Bruidspaar Winkel

Lieve woorden van Steven en Lillian die beide bij ons hun kleding kochten en op 1 juli in het huwelijk traden. Heel veel geluk gewenst samen en leuk dat jullie de tijd voorafgaand aan jullie huwelijk bij ons ook zo leuk hebben gevonden !
Hallo,

Zoals beloofd stuur ik jullie foto´s van onze trouwdag 1-7-2016.
We hebben een onvergetelijke dag gehad en zijn zeer tevreden met jullie service.
Hebben een leuke periode bij jullie gehad en willen jullie daar enorm voor bedanken.

Met vriendelijke groet,

Steven en Lillian Winkel

Bruidspaar Hingstman

Ontzettend bedank voor de stralende foto's Jantine, en de lieve woorden , heel veel geluk gewenst samen !

""Hallo! Naar een onvergetelijke dag, mede dankzij mijn bijzonder mooie jurk, is het nu tijd om de beloofde foto(s) even te sturen! Ontzettend genoten, geweldige dag, alles was perfect!
Bedankt voor de SUPER service!!

Sharon en Peter

De mooie trouwfoto's stromen binnen, hierboven de trouwfoto's van Sharon en Peter ! Waanzinnig mooi! Heel veel geluk gewenst voor de toekomst beiden!
""Het was echt een geweldige dag! Bedankt voor alles namens Peter en Sharon""!

 

Bruidspaar Boer

Ook een prachtige Trouwfoto van Alf en Moon Boer, Namens ons : van harte gefeliciteerd!
Bedankt voor je lovende woorden:
"" hierbij een foto van onze trouwdag 24 juni jl, helaas de officiële foto's nog niet binnen, maar zodra die er zijn, krijgen jullie er zeker 1 🙂
super blij met de jurk, heel veel positieve reacties gehad, en top service! heel veel succes voor in de toekomst, en hoop dat jullie nog heel wat mooie stellen mogen aankleden ""

Arjan en Melissa

Op 9 juli trouwden Arjan en Melissa , heel veel geluk gewenst en wat een waanzinnig leuke foto !

Ilona & Roy

Net deze beide mooie trouwfoto's ontvangen van Ilona en Roy! Ze zijn getrouwd op 8 juli jl. Wat een plaatje ! Een stralende toekomst gewenst Ilona en Roy !

Bruidspaar Tiems

Prachtige foto van Evelien en Dennis ontvangen van de droom bruiloft .
Onze welgemeende felicitaties ! 

Bruidspaar Lydall

Waanzinnig mooie foto's ontvangen van de droom bruiloft van Dineke en Robin . Onze welgemeende felicitaties !
'Hoihoi,
Hierbij de 1e fotos van onze ontzettend mooie dag op 19082016
Groetjes Dineke en Robin Lydall(Benjamins) '

Bruidspaar Zwiers

Net prachtige foto's ontvangen van Linda Epping (nu mevrouw Zwiers) . Zij heeft bij ons gekozen voor een bronzen pailletten bruidsjapon met abrikoos tule. Net even anders, dan de ivoorkleurige bruidsjurk. Maar niet minder prachtig. Bedankt voor de foto's bruidspaar Zwiers, en veel geluk toegewenst !

Bruidspaar Lieberom

Wij ontvingen prachtige foto's van het prachtige bruidspaar Suzanne en Rik Lieberom Abbing . Suzanne koos bij ons voor een prachtige bruidsjapon van Pronovias in een zachte abrikoos kleur en uitgevoerd in een mooie 3D kant ! Hartelijk dank voor de mooie foto's . En veel geluk en liefde voor de toekomst!

Bruidspaar Kruizinga

Onze gelukwensen aan Melissa en Yorick, en hartelijk bedankt voor jullie mooie foto's!

Ik zou jullie nog even foto´s sturen van onze mooie dag. We hebben er van genoten. De jurk bij jullie uitzoeken was erg prettig, erg gemoedelijk en heb de juiste jurk kunnen uitzoeken. De jurk heeft de hele dag perfect gezeten. Super bedankt. Groetjes Melissa en Yorick.

Melissa & Yorick

Onze gelukwensen aan Melissa en Yorick, en hartelijk bedankt voor jullie mooie foto's!

Ik zou jullie nog even foto´s sturen van onze mooie dag. We hebben er van genoten. De jurk bij jullie uitzoeken was erg prettig, erg gemoedelijk en heb de juiste jurk kunnen uitzoeken. De jurk heeft de hele dag perfect gezeten. Super bedankt. Groetjes Melissa en Yorick.

Bruidspaar Heek

Prachtige spontane foto's van Debby Brouwer (nu Heek)en echtgenoot uit het mooie Spakenburg ontvangen met lieve woorden voor ons !"Dames bedankt voor alles wij hebben een geweldige onvergetelijke dag gehad en ik voelde mij op en top prinses! nogmaals Hartelijk Dank!"

Tatjana & Jeroen

En hier de prachtige trouwfoto's van de winnares van onze facebook aktie van afgelopen December; 80 jaar Weggemans Bruidsmode, de Gratis bruidsjapon van #Sincerity, de gratis trouwschoenen van #Elsa Rainbow, en de lingerie van #Poirier Modellen. Prachtige foto's van een stralende trouwdag!
Beste Tatjana en Jeroen heel veel gelukkige jaren toegewenst!

Bruidspaar Roozeboom

Prachtige foto's van bruidspaar Roozeboom ontvangen, met onze welgemeende felicitaties wat waren ze prachtig en wat was het toen nog heerlijk weer!
""Zoals beloofd stuur ik jullie onze trouwfoto's toe
Wil je Ingrid van mij bedanken voor de hulp die ze gegeven heeft? Zij heeft me erg goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik er met een prachtige jurk bij liep op de bruiloft! Heb echt een fantastische dag gehad"".

Groetjes,
Nienke Roozeboom-Ties