FOTOALBUM

Bruidspaar Kuipers, Weggemans Bruidsmode

En kijk eens wat we vanochtend binnen kregen van Martine Heijerman, nu Mevrouw Martine Kuipers.
Prachtige foto's van hun huwelijk afgelopen Mei, en lieve woordjes ""Wij hebben 20 mei een fantastische dag gehad! Mede dankzij jullie! Bedankt!"" Met een eervolle vermelding voor de fotografie van Hulskers (vooral die laatste foto !!!!)

Heel veel geluk bruidspaar Kuipers, en alle goeds voor de toekomst!

Marjolein & Dennis, Weggemans Bruidsmode Emmen

13 juni 2016

Prachtige trouwfoto's van Marjolein Luinstra en Dennis Gerrits ! Zij traden afgelopen week in het huwelijksbootje. Beide stralend op hun grote dag !

Bruidspaar de Jonge, Weggemans Bruidsmode Emmen

Bedankt voor alles, ik ben heel goed geholpen ,Super !!!

Coriene & Uzeir, Weggemans Bruidsmode Emmen

Vanochtend een paar prachtige trouwfoto's ontvangen van Coriene & Uzeir met de onderstaande lieve woorden :
""12 mei 2016 hebben we een geweldige dag gehad met prachtig weer en een super mooie jurk! Bedankt voor de goede service!"
Groetjes Coriene & Uzeir

Wij wensen jullie beide een stralende en vooral liefdevolle toekomst ! Team Weggemans

Bruidspaar Jurgens, Weggemans Bruidsmode Emmen

Heerlijke trouwfoto's van Chayen Jurgens Alting:"Wij hebben afgelopen vrijdag een prachtige dag gehad, en de jurk zat super! Het was een sprookje, Dank jullie wel!!"

Bruidspaar Withaar, Weggemans Bruidsmode Emmen

Van harte gefeliciteerd van ons en veel geluk samen! En bedankt voor de mooie foto : en natuurlijk bedankt voor de lieve woorden. Anouk Withaar Moorlag "Bedankt voor de goede Hulp. We hebben een top dag gehad vrijdag."

Bruidspaar Vosman, Weggemans Bruidsmode Emmen

Zo fijn als je van tevreden bruidsparen deze berichten mag ontvangen. "20 mei was het dan zover. En wat vonden ze ons mooi. En wij elkaar. Mede dankzij jullie. Dames namens ons nog heel erg bedankt." Heel veel geluk gewenst van ons! Tamara en Germen-jan Vosman van der Weide!

Bruidspaar Wanningen, Weggemans Bruidsmode Emmen

Prachtig het eerste bruidspaar wat ooit in #Wildlands is getrouwd , werd gekleed door ons . De liefde spat eraf ! Op iedere leeftijd kun je er prachtig uitzien op je huwelijksdag! De bruid in een zuiver zijde combinatie van warmrood met ivoor en de bruidegom in een prachtig grijs driedelig maatpak met warm rode stropdas !

Van Harte en veel gezonde en gelukkige jaren gewenst!

Dank voor de goede zorgen. We voelden ons erg goed in onze mooie kleding.

 

Kristina Klett , Weggemans Bruidsmode, Emmen

Liebes Weggemans Team! 

Ich möchte mich für Ihre tolle Beratung und Bemühungen bei Ihnen bedanken! 

Anbei schicke ich Ihnen ein paar Fotos!

 Liebe Grüße 

Kristina Klett

Jan en Wubbo Van Veen- Steyaart, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Wij Jan en Wubbo Steyaert van Veen, zijn zeer tevreden met Weggemans Bruidsmode, op de eerste plaats het klantvriendelijke personeel en niet te vergeten Jeanette de eigenaresse die ook alle tijd voor je heeft. Zij heeft echt alles ondergebracht in haar bedrijf, wij hebben daar dus de gehele bruidskleding, incl schoenen van Italiaans design gekocht , zelfs bij aflevering zaten de sokken er nog bij er is aan alle details gedacht, overigens zijn de kostuums van hoogwaardige kwaliteit, wij hebben zoveel complimenten hierover gekregen en terecht want ze zijn inderdaad prachtig, onze kostuums zijn van Roberto Vincenti, Italiaans ontwerp, super mooie vormgeving, niet het standaard kostuum met rechte lijnen maar echte fraaie details. Zelfs na ons huwelijk zijn wij nog paar keer in het bedrijf geweest om ons trouwalbum te laten bekijken ,Jeanette en haar personeel vinden dat zo leuk, zelfs dan nemen ze alle tijd. Ook een aanrader heb je een feestavond, bij Weggemans vind je voor elke gelegenheid iets passend, dus aankomende bruidsparen, ga naar Weggemans laat je adviseren door het kundig personeel en je weet zeker dat je met iets passend thuis komt, We wensen Jeanette en haar personeel hele goede zaken toe en vele groeten van Jan en Wubbo Steyaert van Veen.

Peter en Ine Maatje, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Hee Hoi, 

Het is alweer even gelden dat het 30 graden was, en wij elkaar het jaar woord mochten geven voor al onze familie en vrienden op 26 augustus. Het was een geweldige dag en we voelden ons op en top bruidspaar in mijn geweldige jurk en peter zijn prachtige pak. Wat stond het goed bij elkaar! Hartstikke bedankt voor jullie hulp bij het uitzoeken van onze kleding voor de grote dag. In de bijlage een aantal foto's, met dank aan Hulskers Fotografie uiteraard. En nog even een foto dat een jurk geen belemmering hoeft te zijn, je kan er alles mee. ;-)  

Liefs en groetjes,  

Peter en Ine Maatje

Bruidspaar Bulle, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Bram en Anita, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Op 22 april 2016 zijn wij getrouwd, vandaag precies een jaar geleden. Wij vinden dit een mooie gelegenheid om jullie nog eens heel hartelijk te bedanken.Allebei hebben we onze kleding en accessoires bij jullie uit mogen zoeken, daarbij hebben we gebruik mogen maken van de uitstekende service van jullie zodat we op onze trouwdag konden stralen en genieten.

Nogmaals heel hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.

Met vriendelijke groeten,
Bram Halmingh en Anita Halmingh-Frikken.

Bruidspaar van den Beemt, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Prachtige foto's van Edwin en Annette van den Beemt, beiden gekleed door Weggemans Bruidsmode .
Mooi om te zien en te horen dat het naar wens is geweest:

""Zoals beloofd, nog een paar mooie foto’s van onze prachtige dag! We hebben ontzettend genoten van alle lieve mensen om ons heen en van elkaar. Mede dankzij jullie zagen we er prachtig uit én voelden we ons op ons gemak omdat het als gegoten zat!""

Morgen is het alweer twee maand geleden, en tegelijkertijd lijkt het als de dag van gisteren
Edwin en Annet v/d Beemt

Heel vel geluk gewenst samen , we wensen jullie een stralende toekomst toe!
Team Weggemans Emmen

Bruidspaar van Soolingen(Zijlstra), Weggemans Bruidsmode, Emmen

Willeke & Gertjan, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Prachtige foto's van Gert jan en Willeke in en bij het Klooster van Ter Apel.

Arjan en Margriet, Weggemans Bruidsmode, Emmen

De hele dag regen en dat op een schip op het IJsselmeer. Maar wat straalden jullie en dat is te zien op de foto’s. Super! 

Niels en Leandra, Weggemans Bruidsmode, Emmen

12 oktober zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. En we hebben genoten van deze dag. Ook hebben we zoveel mooie lieve positieve reacties gehad op onze kleding dat bij jullie weg komt. We willen jullie nogmaals bedanken voor de goede service en de hele mooie kleding. Groetjes Niels en Leandra Duinkerken.

Bruidspaar van Tuijl, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Rielle en Rob, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Lisa en Benjamin, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Prachtige trouwfoto’s van Lisa Konken en Benjamin Konken uit Duitsland. Herzlichen Glückwunsch Beide 💕?

Serana en Carlo, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Prachtig Bruidspaar Serana in een blush bruidsjurk en alle accenten van kinderen en bruidegom hierop aangepast, plaatje !

Jannet en Wim, Weggemans Bruidsmode, Emmen

""Nogmaals bedankt voor de lieve en goede zorgen. Het totaal plaatje was compleet dankzij jullie. En van alle andere gasten en mensen die ons hebben gezien. Die vonden het super dat alles zo goed op elkaar afgestemd was
Alleen lof voor jullie""

Randy & Melanie, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Bedankt Weggemans Bruidsmode voor alles. 
Wij hebben een super mooie dag gehad.""
Groetjes Melanie Bos - Schepers & Randy Bos

Ilona Drees,Weggemans Bruidsmode, Emmen, Twist

Felicitas en Roman, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Auch dank euch war der Tag perfekt!! 

Jeroen en Fransien, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Dag dames,

8 september 2017 zijn wij getrouwd en zoals beloofd zou ik jullie ook nog even wat foto's toesturen. Ondanks de regen hebben wij een onvergetelijke dag gehad! Voor de fotoshoot zijn wij uiteindelijk uitgeweken naar Wildlands. Op onze grote dag waren wij allebei volledig gekleed door Weggemans.   

Jeroen is heel goed geholpen door Jeanette, zij wist precies wat hij zocht want het eerste trouwpak wat ze pakte was meteen goed! Ikzelf ben super goed geholpen door Ingrid, ook zij had precies door wat ik zocht in een trouwjurk en ze had perfect door wat goed bij mij past. Verder maakte Ingrid met haar vriendelijkheid en enthousiasme de pas afspraak tot een groot succes. Mede dankzij jullie hulp zagen wij er prachtig uit en hebben wij een geweldige dag gehad, bedankt daarvoor! 😊?

Rianne en Wim, Weggemans Bruidsmode, Emme

ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp tijdens het uitzoeken en de passessies! alles mocht en niks moet, heb ik als super prettig ervaren! vakvrouwen!! bedankt!

lieve groetjes

Rianne Spriensma en Wim 

Familie Havinga, Weggemans Bruidsmode, Emmen

De heel familie Havinga gekleed in Gelegenheidskleding van Weggemans 

Opa en Oma, ouders en broer van de Bruid 

Wat een gezelligheid! 

Bruidspaar Danny en Sylvia Goosen, Weggemans Bruidsmode, Emmen

Maaike en Henk Jan, Weggemans Bruidsmode, Emmen