Bruidsschoenen

Het juiste paar bruidsschoenen voor hem en haar !


Op zoek gaan naar het juiste paar trouwschoenen bij je kleding is vaak een hele onderneming. De enige manier om te zien of ze echt goed bij je outfit passen, is door jezelf in vol ornaat in de spiegel te bekijken. Maar om nou in je bruidsjurk of galakleding in een schoenenwinkel in te lopen...is natuurlijk een risico omdat de kleuren vaak niet matchen bij de bruidskleding in de bruidsmodezaak.

Ook de schoenen van Elsa Rainbow met zijn vele uitgebreide collecties zijn in het gigantische assortiment van Weggemans in Emmen opgenomen, kijk voor een impressie op www.elsacolouredshoes.com

Ook voor de mannen hebben we prachtige schoenen in huis van de MR. Fiarucci collectie 

 

The colour studio

Schoenen in kleur


Doordat Weggemans Bruidsmode ook diverse schoenen in de winkel heeft staan, is dit probleem verholpen. Voor iedereen zit er wel een model tussen en je kunt direct zien hoe deze staat bij de jurk naar keuze. Zelfs wanneer je een schoen zoekt in een afwijkende kleur is dat geen enkel probleem. Een groot deel van de schoenen die Weggemans in het assortiment heeft, is namelijk te verven in precies de kleur die jij wilt!

Ook wanneer je nadat je getrouwd bent je trouwschoenen nog eens wilt dragen kan je ze in alle kleuren van de regenboog laten inverven bij ons. We zijn alleen een staaltje nodig van de kleur waarin je je schoenen wilt hebben 5x5cm . Wij sturen ze dan op en ze worden dan voor je ingeverfd.

kijk op de website van Elsa Coloured Shoes voor alle mogelijkheden.