Kies het perfecte trouwpak-Weggemans Bruidsmode

Ga jij binnenkort trouwen en zoek je het perfecte trouwpak? 

De specialist voor trouwpakken, maatpakken en feestelijke herenkleding en met perfect passende accessoires,

De trouwpakken collectie 2018 biedt een groot palet aan blauwtinten, maar ook een aantal verrassende nieuwe kleuren. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy.
De Italiaanse uitstraling van onze trouwpakken in combinatie met rijke, soepele kreukvrije stoffen zorgen voor een ‘perfecte match’.

Mannen met smaak kiezen voor pakken met stijl. Als bruidegom wil je natuurlijk ook niet onderdoen voor de bruid. Een mooi trouwpak zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw eigen trouwpak en sta je samen met je bruid als paar er geweldig op. 

Afgestemd op de laatste bruidsmode, compleet met prachtige schoenen en accessoires

Iets speciaals voor jullie speciale dag dan ben je bij ons echt op het juiste adres 

Al meer dan tachtig jaar worden bij Weggemans in Emmen trouwpakken en maatpakken verkocht, de mooiste kwaliteiten en de nieuwste kleuren. Natuurlijk altijd afgestemd op de vele bruiden die wij ook al vele jaren kleden. 

Prachtige kwaliteitsmerken zoals Wilvorst,  Immediate , Tziacco en Roberto Vicentti zijn een paar van de door ons gevoerde trouwpakken merken. 

Ook prachtige herenschoenen en bijpassende riemen vindt je bij ons voor bij je trouwpak, en natuurlijk prachtige overhemden en manchetknopen om je trouwpak te completeren . Dus verder shoppen voor accessoires is ook niet meer nodig want we hebben alles in huis om het plaatje compleet te maken.

Volg ons op: Weggemans Trouwpakken op facebook voor de laatste nieuwtjes, en natuurlijk leuke foto's 

 

Trouwpakken trends van dit moment

  • strak gesneden ietwat glanzende stoffen of hoogglans
  • paarstinten, taupe en bordeauxtinten blauwtinten van licht tot donker
  • antraciet stoffen en natuurlijk de gigantische voorraad aan blauw trouwpakken 
  • mooi getailleerd en op ons eigen atelier door vakkundig  personeel naar maat verandert.

Weggemans biedt de Bruidegom een collectie van aparte en hoogwaardige kostuums.

Deze pakken zijn altijd kreukarm, voelen soepel en heerlijk aan.
Een gelegenheidspak is een succesvolle combinatie van elegantie, waardigheid en comfort.
Ook ideaal voor de vader en schoonvader van de bruidegom en de bruid.

 

Tips voor de bruidegom

  • Kom ruim voor de bruiloft langs voor een trouwpak: twee tot zes maanden van te voren. Als jouw aanstaande bruid bij ons de japon gekocht heeft, zorgen wij voor een perfecte match qua kleur en stijl. Een kleurstaal is dan niet nodig.
  • Heeft de bruid niet bij ons gekocht neem dan een stofstaaltje mee en iemand die de stijl van de bruidsjurk kan uitleggen.
  • De juiste accessoires zijn de finishing touch van je outfit. Des te belangrijker dus dat je overhemd, das, manchetknopen en schoenen met bijpassende riem passen binnen het hele plaatje. Het is daarom prettiger om alles in één winkel te kopen.
  • Wil je overdag en  s avonds fris voor de dag komen dan is het verstandig twee overhemden te kopen. Voor  het feest trek je dan het schone overhemd aan.
  • Om te voorkomen dat je pak kreukt, vervoer en bewaar je hem in de bijgeleverde, luxe kledinghoes. Daarmee is je kostuum goed verpakt en beschermd tegen vlekken en beschadigingen. Ook biedt de hoes volop ruimte voor je accessoires.