Plan je afspraak

TROUWPAKKEN VOOR DE BRUIDEGOM

Welk trouwpak past bij mij?

De trouwpakken collectie 2018 biedt een groot palet aan blauwtinten, maar ook een aantal verrassende nieuwe kleuren. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy.

De uitstraling van onze trouwpakken in combinatie met rijke, soepele kreukvrije stoffen zorgen voor een ‘perfecte match’.

Als bruidegom wil je natuurlijk ook niet onderdoen voor de bruid. Vragen zoals: “past mijn trouwpak wel bij haar trouwjurk?” of “passen de kleuren wel bij haar trouwjurk?” zijn heel normaal.

Hoe dan ook, een trouwpak vinden die helemaal bij je past kan lastig zijn tussen het gigantische aanbod van trouwpakken, maar ook geweldig leuk! Wij leggen je nu uit hoe jij het perfecte trouwpak kan vinden.

Trouwpakken passen in stijl

Al meer dan tachtig jaar worden bij Weggemans in Emmen trouwpakken en maatpakken verkocht, de mooiste kwaliteiten en de nieuwste kleuren. Natuurlijk altijd afgestemd op de vele bruidsparen die wij ook al vele jaren kleden. 

Prachtige kwaliteitsmerken zoals Wilvorst, Immediate, Tziacco en Roberto Vicentti zijn een paar van de door ons gevoerde trouwpakken. 

Deze trouwpakken en maatpakken zijn altijd kreuk arm, voelen soepel en heerlijk aan. Een trouwpak of maatpak is een succesvolle combinatie van elegantie, persoonlijkheid en comfort. Ook ideaal voor de vader en schoonvader van de bruidegom en de bruid.

Wij luisteren vanzelfsprekend naar jouw wensen en gaan dan samen aan de slag! Door onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om je echt te verrassen en veel leuke ideeën en tips die we onze bruidegoms gratis meegeven om je huwelijksdag tot een doorslaand succes te maken. 

Trouwschoenen en andere accessoires

Prachtige trouwschoenen, bijpassende riemen, overhemden en manchetknopen vindt je ook bij ons. Dus shoppen voor accessoires is niet meer nodig, want wij bieden alles voor de complete trouwdag. Alles afgestemd op de laatste bruidsmode!

HUWELIJK TIPS & TRENDS VOOR DE BRUIDEGOM

Huwelijk tips

Huwelijk tips wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Alvast de belangrijkste tips op een rijtje:

  • Kom ruim voor de bruiloft langs voor een trouwpak: twee tot zes maanden van te voren. Als jouw aanstaande bruid bij ons de japon gekocht heeft, zorgen wij voor een perfecte match qua kleur en stijl. Een kleurstaal is dan niet nodig.
  • Heeft de bruid niet bij ons gekocht neem dan een stofstaaltje mee en iemand die de stijl van de bruidsjurk kan uitleggen.
  • De juiste accessoires zijn de finishing touch van je outfit. Des te belangrijker dus dat je overhemd, das, manchetknopen en schoenen met bijpassende riem passen binnen het hele plaatje. Het is daarom prettiger om alles in één winkel te kopen.
  • Wil je overdag en  ‘s avonds fris voor de dag komen dan is het verstandig twee overhemden te kopen. Voor het feest trek je dan het schone overhemd aan.
  • Om te voorkomen dat je pak kreukt, vervoer en bewaar je hem in de bijgeleverde, luxe kledinghoes. Daarmee is je kostuum goed verpakt en beschermd tegen vlekken en beschadigingen. Ook biedt de hoes volop ruimte voor je accessoires.

Huwelijk trends

Huwelijk trends van dit moment zijn:

  • Strak gesneden ietwat glanzende stoffen.
    • Voor de iets royalere klant ook glanzende en iets ruimere trouwpakken.
  • De nieuwe blauwtinten: aubergine kleuren, taupe en bordeauxtinten.
  • Antraciet stoffen.

PLAN JE AFSPRAAK!

Dus wil je weten welk trouwpak bij jou past? Maak dan een vrijblijvende afspraak en kom gezellig in alle rust jouw trouwpak passen in stijl!